Hem/Tjänster/Betongrenovering

Betongrenovering

Med erfarenhet från över 8 000 renoverade balkonger har SVB har skaffat sig en gedigen kunskap när det gäller reparation av betong.

SVB åtar sig totalentreprenader i samband med totala balkongrenoveringar, allt ifrån enkla balkongreparationer till avancerade inglasningar. Vi utför även renoveringar från vattenbilning till komplettering och rostskyddsbehandling av korrosionsdrabbad armering samt omgjutning.

Balkongrenovering

Inom området byggentreprenad är balkongrenovering och utvändig målning våra huvudinriktningar. Med många år i branschen har vi ett stort samarbetsregister och vi löser stora som små uppgifter på ett kostnadseffektivt och kreativt sätt. Balkongrenovering kan innefatta en mängd olika arbetsmoment, allt från asbestsanering till rostskyddsmålning. Tack vare våra många specialområden har vi kompetens och kapacitet att utföra alla typer av balkongrenoveringar.

Bassängrenovering

SVB har en bred kompetens och åtar sig en unik helhetslösning för reningsverkens bassänger med miljön i fokus. Allt ifrån tömning, sanering, vattenbilning och ytskyddsbehandling med noga utvalda produkter. SVB:s bredd gör att kommunerna och industrierna endast behöver vända sig till en entreprenör inför kommande renovering.

Helheten i fokus

Vi har idag renoverat ca 8 000 balkonger enligt olika arbetsmetoder, allt beroende på typ av balkong och kvalitet.

Kontakta oss

Jörgen Persson

0708-99 15 48

jorgen@svb-tyringe.se